Discofeest voor OBS Molenland en De Trekvogel

30-06-2017

Vorig jaar hebben OBS Molenland en De Trekvogel in Mijdrecht samen geld ingezameld voor Serious Request. Tijdens deze actie was er ook een veiling, een van de items waarom men kon bieden was een ‘discofeest’. Op vrijdagavond 30 juni was het dan zover. Voor deze gelegenheid was de hal van De Trekvogel omgetoverd tot een ware discotheek. Ook de leerkrachten waren uitgedost in een kleurrijke of glimmende outfit. Om half zeven ging de deur open en mochten de kinderen van de onderbouw als eerst de dansvloer betreden. Het feest voor de kinderen uit de bovenbouw ging om half acht van start. Na afloop kon iedereen genieten van een heerlijk ijsje van l’Opera. De kinderen en leerkrachten hebben genoten van deze avond.

In 2018 gaan de twee scholen fuseren, de gezamenlijke disco was alvast een goede gelegenheid om kennis te maken met elkaar op weg naar de nieuwe school.