Sportdag OBS Molenland

28-06-2017

Een sportieve afsluiting van het schooljaar voor de kinderen van OBS Molenland uit Mijdrecht, op woensdag 28 juni. De kinderen van de groepen 4 tot en met 8 hebben op vier onderdelen hun sportiviteit kunnen tonen. Wij hebben rekening gehouden met de verdeling winst-verlies elementen en vrije spel. Meester Sven heeft als hockeycoach de kinderen de fijne kneepjes van de hockeysport bijgebracht door middel van een aantal oefeningen. Ralph’s gym was aanwezig om de leerlingen het kickboksen te introduceren, ook slagbal mocht niet ontbreken, onder bezielende leiding van twee ouders werd mening homerun geslagen. Het vrije onderdeel bestond uit diverse kleine spellen als Jeu de Boules, frisbee en knotshockey.

De groepen 1 tot en met 3 werden opgewacht door Esther de Vries in sporthal De Brug. Zij heeft weer een aantal uitdagende klim- en klauter opstellingen neergezet, waar de kleuters naar hartelust hun behendigheid konden testen. Groep 3 heeft kennis gemaakt met freerunning, op je eigen manier over een obstakel heen springen, rennen of rollen.

Het was weer een geslaagde dag die werd afgesloten met een lekker ijsje op het plein.