Kerststukjes en een baby

21-12-2016

Gisteren heeft de hele school kerststukjes gemaakt. De kinderen hadden zelf materialen meegebracht en daar prachtige kerststukjes van gemaakt. De grote hal was omgetoverd tot een grote werkruimte met tafels waaraan gewerkt kon worden. De kinderen uit groep 8 hadden de leiding over de kinderen uit andere klassen. Groep 8 voelde zich erg verantwoordelijk, want de jongere kinderen kregen regelmatig hulp van de oudere kinderen. Daardoor lukte het iedereen heel goed om iets moois te maken. Samen lukt alles beter.

Nadat de kerststukjes de klassen in waren gebracht, wachtte er nog een verrassing. Juf Esther kwam langs met Maud, haar dochter. Alle klassen mochten even kijken in de kinderwagen hoe Maud er uit zag. De kinderen waren allemaal vertederd door dat kleine meisje. Al met al een zeer geslaagde middag!