Afsluiting digitale plusklas

23-11-2016

Op dinsdagmiddag 22 november is het eerste blok van de digitale plusklas afgesloten.

De leerlingen hebben in groepjes, samengesteld van verschillende scholen, gewerkt aan het onderwerp Sportdag. Op de eerste bijeenkomst kregen ze de opdracht om van alles te verzamelen over een sportdag en wat daar bij komt kijken.

Op de tussenbijeenkomst werd de opdracht verfijnd, tot 'maak een draaiboek voor je sportdag'.
Vanmiddag hebben de kinderen hun sportdag gepresenteerd aan elkaar en aan de ouders die hierbij waren uitgenodigd.

Er is keihard gewerkt en goed nagedacht over de inhoud, want ieder groepje kwam met een presentatie waarin een complete sportdag werd aangeboden. Erg knap, vooral omdat de kinderen elkaar fysiek maar twee keer hebben ontmoet en verder alles digitaal hebben overlegd en geregeld met elkaar.