Juf Annet 25 jaar in het onderwijs!

05-04-2016

Maandag 4 april was het feest op OBS Molenland. Directrice Annet Nap werd in het zonnetje gezet, omdat zij 25 jaar werkzaam is in het onderwijs. Gestart als leerkracht in verschillende groepen op andere scholen, staat zij nu aan het hoofd van onze school. Door de jarenlange ervaring in het onderwijs weet Annet als geen ander wat er komt kijken bij goed onderwijs. Dit maakt haar dan ook een directeur, die vol passie haar team aan en bijstuurt waar nodig.

Maandag is zij, met behulp van het thuisfront, op school ontvangen door alle kinderen en ouders. Haar passie is motorrijden en haar droom is het rijden van de Route66 in de Verenigde Staten. Vandaag startte de Route66 aan de Molenwiek in Mijdrecht, alwaar zij over een ware Route66 rijweg de school binnen trad.

De dag is, samen met het team, haar man en kinderen, afgesloten bij restaurant “Burgerlijk” te Mijdrecht, met een heerlijke Amerikaanse hamburger.