Taalles groep 7-8

Deze week heeft groep 7/8 tijdens de taalles en de klaartaak gewerkt in tweetallen aan ideeën voor ons nieuwe schoolplein. Ze mochten in een verhaal uitleggen hoe voor hen de nieuwe schoolpleinen er uit moest komen te zien en wat er allemaal qua toestellen moet komen.

We hebben het gehad over veiligheid en dat het voor alle leeftijden gebruikt kan worden.

Uiteindelijk heeft iedereen het gepresenteerd en zijn er ontzettend mooie ideeën uitgekomen. Er is zelfs nagedacht over de gedragsregels. Ook kwam naar voren dat een schoolplein op sommige punten educatief moet zijn. Maar alle kinderen moeten vooral lekker hun energie kwijt kunnen. Een "vogelnest" schommel, basketbalveldje en voor de kleuters een echt verkeersplein waren 1 van de zovele geweldige ideeën.

Of dit uiteindelijk allemaal gerealiseerd kan worden weten we natuurlijk niet, we gaan alle ideeën aan de werkgroep geven die over de pleinen gaan.