Sinterklaas kwam dit jaar ook weer langs bij ons op school.
De leerlingen hebben in de klas sinterklaasliedjes gezongen en uiteraard is er ook veel moois geknutseld.

De brief van Sinterklaas is voorgelezen en alle leerlingen vonden het goed dat er op de Molenland twee ‘snurkpieten’ mogen slapen. En de volgende brief van Sinterklaas kwam binnen. In de brief stond dat Sinterklaas zich afvroeg waarom de snurkpieten overdag zo moe waren. Slapen ze ’s nachts wel of niet? We hebben Sinterklaas geholpen om in groepjes camera’s te knutselen en deze hebben wij gericht naar het podium waar hun tent stond.

Sinterklaas is ook langs geweest. Groep 3 en 4 zaten  vol spanning te wachten, maar Sinterklaas heeft naar veel leerlingen geluisterd en tekeningen ontvangen. Ook wist hij welke kinderen grote broer of zus zijn geworden. Leuke ochtend gehad! Tot volgend jaar Sinterklaas.